Vloeren en zonwering

Stoffering voor vloeren en ramen spelen een belangrijke rol in de ambiance van de ruimte. Een prettige vloer- en raamstoffering draagt bovendien bij aan prettig en functioneel gebruik van de werkplek. M3 Interieur adviseert je graag over passende vloeren en zonwering om je zakelijke interieur functioneel in te richten en een representatieve uitstraling te realiseren.

De perfecte vloer en zonwering: M3 Interieur adviseert je over de juiste keuzes.

Vloeren met functioneel design

Bij de inrichting van een (nieuwe) projectlocatie zijn er vele opties in vloerafwerking. De juiste keuze is afhankelijk van vele factoren: het gebruik van de ruimte, akoestiek, comfort – en uiteraard het budget en de gewenste uitstraling. M3 Interieur adviseert je over alle mogelijkheden en laat met 2D- en 3D-ontwerpen zien wat het visuele effect van verschillende vloertypes kan zijn.

Een moderne optie is het combineren van verschillende vloertypes voor een bijzonder fraai effect. Dit kan ook functionele voordelen bieden zoals een visuele functieverdeling in een grote open ruimte, of een deel van de vloer waarin (computer)kabels eenvoudig kunnen worden weggewerkt.

Raamdecoratie en zonwering voor kantoor en werkplek

Als totaalinrichter van zakelijke interieurs nemen we ook de raamdecoratie en zonwering voor onze rekening. Hierin hebben we een ruime sortering aan types, materialen en kleurcombinaties, allemaal van kwalitatieve A-merken.

Veel glas in een kantoorruimte heeft belangrijke voordelen ten opzichte van kunstlicht. Tegelijk kan de inval van zonlicht hinder veroorzaken. Bij raamstoffering zoeken we daarom graag een oplossing waarmee direct zonlicht kan worden geblokkeerd, zonder dat dit ten koste gaat van het natuurlijk licht.

Je kunt raamdecoratie ook inzetten als design element, bijvoorbeeld met stijlvolle houten jaloezieën of met innovatieve ontwerpen zoals bediening via een app. We laten je graag alle opties zien.

Vloer- en raamstoffering door M3 Interieur?

Is het tijd voor een nieuw zakelijk interieur? We bespreken graag wat M3 Interieur voor je kan betekenen. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of ons contactformulier. Dan gaan we in gesprek.