Verlichting

Goede verlichting is essentieel voor een prettige werkomgeving. Het verhoogt de productiviteit, de gezondheid en zelfs het humeur van je werknemers. Met slimme keuzes in verlichting creëer je bovendien meer flexibiliteit en comfort op de werkplek. M3 Interieur ontwerpt een doeltreffend lichtplan voor je (nieuwe) kantoor of projectlocatie.

Helder inzicht in goede verlichting? Daarvoor kom je bij M3 Interieur.

Professioneel lichtplan voor kantoor en bedrijf

De mens leefde van oorsprong buiten. Ons dagritme werd gestuurd door natuurlijk licht. Tegenwoordig brengen we zo’n 80% van onze tijd binnen door, maar ons lichaam is hier niet op aangepast. We functioneren beter als de verlichting om ons heen past bij het moment van de dag en de gevraagde activiteit.

Bij M3 Interieur ontwerpen we een lichtplan voor je kantoor of bedrijfsruimte waarin we rekening houden met dit natuurlijke bioritme. Daarnaast kijken we uiteraard ook naar andere belangrijke aspecten zoals de inval van daglicht, geldende Arbo-eisen, gunstig energieverbruik, dimbaarheid en bestaande lichtlijnen. Bovendien stemmen we ons lichtplan af op het interieurontwerp, zodat de verlichting optimaal bijdraagt aan de uitstraling en functionaliteit van je nieuwe interieur.

Bewuste keuzes van ontwerp tot installatie

We maken bewuste keuzes in ons aanbod en ontwerp van professionele verlichting. Zo zorgen we in kantooromgevingen voor een lichtsterkte van minimaal 700 Lux, wat bijdraagt aan betere energie en concentratie. Wordt een ruimte in je kantoor multifunctioneel gebruikt, bijvoorbeeld als vergaderzaal én presentatieruimte, dan passen we de verlichting hierop aan.

Vanuit onze expertise als zakelijk interieurontwerper ontwikkelt M3 Interieur voor jouw bedrijf een lichtplan wat aansluit op de werkomgeving en het budget. Maar je kunt ook bij ons terecht voor de installatie en voor aanvullende diensten zoals afbouw, projectmeubilair of onze turnkey service waarmee we je complete nieuwbouw, verbouwing of herinrichting coördineren.

Beter licht met M3 Interieur?

Is het tijd voor een nieuw zakelijk interieur? We bespreken graag wat M3 Interieur voor je kan betekenen. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of ons contactformulier. Dan gaan we in gesprek.