Turnkey Service

Met onze turnkey service coördineert M3 Interieur je gehele nieuwbouw of verbouwing. Wij nemen verantwoordelijkheid voor het ontwerp, de aansturing en uitvoering van het project. Doordat wij optreden als projectleider kunnen we ontwerp en realisatie optimaal op elkaar afstemmen. Voor klanten resulteert dat in een efficiënte, kostenbesparende planning.

Je gehele project geregeld zonder dat je er omkijken naar hebt: dat doet M3 Interieur.

Kies voor zekerheid: de voordelen van turnkey werken

In een turnkey project stuurt M3 Interieur met één vast contactpersoon de volledige bouw en inrichting aan. Hierdoor profiteer je van minder risico, lagere kosten en een snelle realisatie.

De turnkey service start met een ontwerp voor het nieuwe interieur. Dit vertalen we naar een integraal plan waarin ontwerp, budget, planning en productkeuze perfect op elkaar aansluiten. Met ons netwerk van ervaren specialisten zorgen wij vervolgens voor een vlekkeloze uitvoering. We werken graag samen met ambachtelijke vakmensen die garant staan voor duurzame kwaliteit.

Dankzij jarenlange ervaring met turnkey projecten zijn wij in staat om razendsnel te schakelen, flexibel te werken en binnen het budget en deadlines te blijven. Omdat M3 Interieur alles coördineert ontstaat er geen ruis tussen de verschillende partijen en loopt het project geen onnodige vertraging op.

Alles geregeld van bouw tot sleuteloverdracht

Binnen de turnkey service leveren wij ons gehele dienstenpakket:

 

Naast een uitgebreid assortiment aan standaardproducten bieden we ook maatwerkoplossingen.
Dit maakt het mogelijk om de locatie optimaal in te delen en meubilair perfect te matchen met de ruimte en het gewenste design.

M3 Interieur voert alle diensten uit in eigen beheer en in samenwerking met vertrouwde en ervaren specialisten. Hierdoor is onze hoge kwaliteit gegarandeerd.

Transparant in aanpak en kosten

Bij M3 Interieur zijn we graag eerlijk in onze communicatie. Onze klanten kunnen rekenen op een transparante begroting, realistische ontwerp en een haalbare planning. Met onze ruime expertise, een focus op duurzame kwaliteit en zorgvuldige keuze in leveranciers en partners maken we van ieder project een succes.

Turnkey oplevering door M3 Interieur?

Is het tijd voor een nieuw zakelijk interieur? We bespreken graag wat M3 Interieur voor je kan betekenen. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of ons contactformulier. Dan gaan we in gesprek.