Projectmeubilair

Kantoormeubilair heeft grote invloed op de gezondheid en productiviteit van werknemers, evenals op de uitstraling van de werkplek en ontvangstruimtes. M3 Interieur levert hoogwaardig kantoor- en projectmeubilair met aandacht voor ergonomie, duurzaamheid en kwaliteit.

Het juiste meubilair voor elke werkplek: ook daarvoor kies je M3 Interieur.

Inrichting van a tot z

Een kantoorinrichting is meer dan een verzameling meubels. M3 Interieur realiseert zakelijke interieurs die uitnodigen tot productief en prettig werken, vergaderen of ontspannen. Met een uitgebreid assortiment in A-merk projectmeubilair voorzien we elke klant van een functionele en doordachte inrichting. Hierbij kijken we naar eisen aan functionaliteit en ergonomie, maar ook naar het comfort en karakter van het meubilair. In een directiekantoor wil je een andere ambiance dan bij de receptie.

M3 Interieur levert al het benodigde projectmeubilair, inclusief passende accessoires om de uitstraling te complementeren. We kijken naar de bestaande eisen en wensen en houden alvast rekening met de toekomst. Met slimme keuzes in meubilair maken we een ruimte bijvoorbeeld multifunctioneel inzetbaar, of ontstaat er mogelijkheid voor een toekomstige uitbreiding van de werkplekken.

Duurzaam meubilair van hoge kwaliteit

M3 Interieur werkt samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Via hen leveren wij meubels en accessoires in elke gewenste stijl: van Italiaans design, tot industrieel, tot Scandinavisch minimalisme. In ons gehele aanbod staat duurzaamheid centraal. Zo wordt onder meer gebruik gemaakt van gerecyclede of milieuvriendelijke materialen. Echter, een écht duurzaam interieur ontstaat met de keuze voor kwalitatief hoogwaardige meubels die langdurig meegaan. Al het meubilair in ons assortiment voldoet daarom aan strenge kwaliteitseisen.

Misschien heeft u een specifiek design in gedachten, net even anders dan standaard. Of tijdens de ontwerpfase blijkt dat standaardmeubilair niet 100% voldoet.
In zo’n geval heeft M3 Interieur ook de mogelijkheid om maatwerk meubilair te ontwikkelen.

Projectmeubilair uitbesteden aan M3 Interieur?

Is het tijd voor een nieuw zakelijk interieur? We bespreken graag wat M3 Interieur voor je kan betekenen. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of ons contactformulier. Dan gaan we in gesprek.