De projecten van M3 Interieur

Als familiebedrijf zijn wij net als onze partners waarmee wij samenwerken gepassioneerd en gedreven. Dat resulteert in mooie projecten die wij in de afgelopen 30 jaar hebben gerealiseerd.

Onze focus ligt op duurzaamheid, kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen, zodat zowel jouw als onze ecologische footprint tot een minimum blijft beperkt.

Van idee tot realisatie

Onze bewezen werkwijze zorgt ervoor dat wij je volledig kunnen ontzorgen op het gebied van kantoor afbouw en -inrichting. Wij realiseren jouw project van idee tot eindresultaat en je hebt te allen tijde een vast aanspreekpunt tijdens de realisatie.

Maatwerk oplossingen

Soms vraagt een inrichting om maatwerk oplossingen, die wij dan ook aanbieden. Wanneer maatwerk nodig is, zijn wij samen met onze partners in staat om uitdagende ideeën en ontwerpen te realiseren.

Turnkey service

Onze turnkey service houdt in dat alle facetten van de afbouw of kantoorinrichting van A tot Z worden geregeld. Je hebt een vast aanspreekpunt en wij regelen de rest. Met de focus op kwaliteit, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Daarom kies je voor M3 interieur

Wat vertellen de klanten over M3 interieur?

Wij hebben in ons ruim 30 jarig bestaan tientallen klanten bediend met kantoor- en projectinrichtingen. Wat vertellen onze klanten over ons?