Wij zijn M3 Interieur

Specialist in zakelijk interieur- en projectinrichting met een passie voor maatwerkoplossingen.
Onze kracht zit in interieurontwerp, aangevuld met een compleet dienstenpakket in afbouw en inrichting.
Van de eerste ruwe schets, naar 3D-visualisaties, tot aan de laatste bureaustoel werkt ons team met veel enthousiasme en professioneel inzicht aan projectinrichtingen voor de zakelijke markt.

Onze aanpak: Focus op functie

We ontwerpen graag bijzondere designelementen, maar vergeten nooit dat een werklocatie bovenal functioneel moet zijn. Bij ieder project ligt de focus op de functionele eisen en wensen. Dat vertalen wij naar een interieurontwerp waarin functie, design en corporate identity perfect samenkomen.

Ons motto: het kan wél

M3 Interieur heeft een passie voor maatwerk. Ieder facet van het interieur kan op maat worden geproduceerd. Geen idee is ons te gek. Alles wat jij of wij bedenken, kunnen we maken. Van meubilair in de exacte kleurstelling van je huisstijl tot een grote eyecatcher waarmee je iets unieks neer kunt zetten. En dat alles doen we in eigen beheer. Dit geeft ons alle ontwerpvrijheid terwijl we de kosten laag houden. Daarom zeggen wij: maatwerk is de nieuwe standaard.

Ons team: daadkrachtig en gedreven

Bij M3 Interieur werken we graag efficiënt. We houden van korte lijntjes, heldere afspraken en een duidelijke planning. We werken graag samen met ambachtelijke vaklieden die alle kennis en ervaring bezitten om optimaal resultaat te garanderen.

En met 27 jaar ervaring weten we zelf ook als geen ander wat nodig is voor een vlotte en foutloze uitvoering van ieder project. Daarbij blijven we niet in kantoor: we bezoeken regelmatig uw projectlocatie om ter plekke aansturing te geven. Dat zorgt voor een vlekkeloze samenwerking en perfect resultaat.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Elke dag zijn we bij M3 Interieur bezig met de ontwikkeling van duurzame, kwalitatieve zakelijke interieurs. Dat doen we voor kleine bedrijven en grote multinationals. Ook voor jou gaan we graag aan de slag.

Meer weten over ons werk? Ontdek onze mogelijkheden óf neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en een professioneel interieurontwerp.