Ontwerp: van product tot volledig interieur

Ieder bedrijf is uniek. M3 Interieurs ontwerpt zakelijke interieurs die de uitstraling, waarden en ambities van de organisatie weerspiegelen. Klassiek of modern, kleurrijk of ingetogen: elke stijl is mogelijk. Dankzij onze expertise halen wij het maximale uit een locatie en weten we als geen ander hoe we een inspirerende, prettige werkomgeving creëren.

De perfecte balans tussen functionaliteit, design en identiteit: daar streven we naar bij ieder ontwerp.

Interieurontwerp op maat

De kracht van M3 Interieur is maatwerk. Onze professionele ontwerpen voor kantoor- en projectinrichtingen zijn doordacht qua functionaliteit en design. Bij elk project kijken we kritisch naar de belangrijkste werkprocessen en hoe de inrichting van de ruimte deze optimaal kan faciliteren. Binnen een ontwerp kunnen wij ook individuele producten en onderdelen op maat samenstellen. Hierdoor kunnen we elke ruimte optimaal benutten. Tevens verdiepen we ons in de organisatie, eisen aan ergonomie, bedrijfsidentiteit en alle andere eisen en wensen aan het interieur. Een werkplek mag mooi zijn, maar je moet er bovenal een goede prestatie kunnen leveren. Dat is ons uitgangspunt voor ieder ontwerp.

Ontwerp in beeld

Voordat je besluit een ontwerp te laten bouwen is het prettig dit goed te kunnen beoordelen. Daarom zetten we onze schetsen om in 2D- en 3D visualisaties en videoanimaties. Hiermee is het mogelijk de ruimte vanuit elke hoek bekijken en er zelfs virtueel doorheen te lopen. Deze beelden zijn zeer gedetailleerd en brengen het project tot leven. Zo kun je vooraf al ervaren hoe het eindresultaat zal zijn.

Maatwerk bamboe kozijn met uniek ontwerp

Ontwerp. Advies. Bouw.

Onze diensten stoppen niet bij het ontwerp. We kunnen adviseren in onder meer locatiekeuze, duurzaamheid en materiaalgebruik. In de ontwerpfase leveren we direct de bijbehorende offertes aan, zodat je vanaf het begin helder inzicht hebt in de kosten. Na goedkeuring van het ontwerp en de offerte verzorgen wij ook graag de volledige bouw en inrichting van het project. Alles volledig aan ons overlaten kan ook: bekijk hiervoor onze turnkey service.

Interieurontwerp door M3 Interieur?

Is het tijd voor een nieuw zakelijk interieur? We bespreken graag wat M3 Interieur voor je kan betekenen. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of ons contactformulier. Dan gaan we in gesprek.