Maatwerk

Soms is standaard niet goed genoeg. Met de maatwerkoplossingen van M3 Interieur profiteer je van ongekende mogelijkheden voor naadloze integratie, de perfecte finishing touch of een uitnodigende eyecatcher. Van slimme aanpassingen aan standaardmodellen tot volledig nieuw ontwikkelde producten: we laten je graag alle mogelijkheden zien.

Een expert in vakkundige maatwerkoplossingen: dat is M3 Interieur.

Maatwerk kantoor- en projectinrichting

M3 Interieur realiseert maatwerkoplossingen voor ieder facet van een zakelijk interieur. Een extra grote vergadertafel? Een kastenwand in je huisstijl en perfect op maat? Of misschien zelfs een unieke eyecatcher om indruk te maken op klanten, bezoekers en zakelijke relaties?

We brengen elk idee tot uitvoer. Dat doen we met moderne 3D-printtechnieken of juist met ambachtelijk vakmanschap. Onze gespecialiseerde partners toveren ieder ontwerp om tot een prachtig product wat naadloos past binnen het interieur.

Maatwerk voor een compleet zakelijk interieur

Ons maatwerk beperkt zich niet tot meubilair. Als zakelijk interieurontwerper en -bouwer kunnen we maatwerk-ontwerpen leveren voor elke fase van het project. Van wanden en plafonds tot verlichting. De maatwerkoplossingen van M3 Interieur worden uitgevoerd in eigen beheer. Hierdoor kunnen we deze aanbieden op kleine en grote schaal, van één enkel onderdeel tot productie voor een volledig bouwproject.

Bij maatwerkoplossingen houden we focus op functionaliteit. Hoe kunnen we de werk- of kantoorruimte efficiënt en aangenaam inrichten? En hoe kan het interieur bijdragen aan ondersteuning van medewerkers en hun werkzaamheden? Vanuit die gedachte maken we onze ontwerpen.

Eekhoornkooi

De voordelen van maatwerk

Eigenlijk is er bij ons geen verschil tussen standaard en maatwerk. Dankzij nieuwe technologie zijn maatwerkoplossingen beter, betaalbaarder en toegankelijker geworden. Soms is een slim ontwerp op maat zelfs voordeliger dan puzzelen met standaardproducten.

Bij ieder interieurontwerp kijken we of ons (ruime) standaard assortiment voldoet aan je vraag, of dat een maatwerkoplossing passender kan zijn. Zo ja, dan laten we je graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Maatwerk door M3 Interieur?

Is het tijd voor een nieuw zakelijk interieur? We bespreken graag wat M3 Interieur voor je kan betekenen. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of ons contactformulier. Dan gaan we in gesprek.