Hoogwaardig en duurzaam kantoormeubilair

Naast onze turnkey dienstverlening en focus op project- en kantoorinrichtingen, ligt de focus op kwalitatief goed en duurzaam kantoormeubilair.

Kantoormeubels zijn natuurlijk een belangrijk onderdeel van de complete inrichting en dragen bij aan een inspirerende werkomgeving, wat voor meer energie en een verhoogde productiviteit van het personeel zorgt.

Ergonomische kantoormeubels

Om ervoor te zorgen dat medewerkers zich prettig voelen, graag naar kantoor komen en gezond blijven, is het van belang om te investeren in ergonomisch kantoormeubilair. Denk aan ergonomische bureaustoelen en bureaus die individueel instelbaar zijn en ervoor zorgen dat medewerkers comfortabel hun werk kunnen doen.

Toekomstgerichte oplossingen

Ons uitgebalanceerde assortiment bestaat uit toekomstgerichte oplossingen, zodat je als bedrijf je medewerkers optimaal kunt faciliteren. Goede voorbeelden zijn zit-sta-bureaus en ergonomische bureaustoelen, maar er zijn ook andere oplossingen die ervoor zorgen dat medewerkers in beweging blijven. En oplossingen die het personeel beter faciliteren als ze bijvoorbeeld meer behoefte hebben aan rust en privacy.

Verschillende kleuren en stijlen

Met onze selectie van kwalitatief goede en duurzame producten is het mogelijk om het kantoor in te richten zoals jij dat wilt. Ons kantoormeubilair en verschillende oplossingen zijn in verschillende stijlen en kleuren verkrijgbaar. Zodat de kantoormeubels ook perfect aansluiten op de stijl van het kantoor zelf. Zijn er maatwerk meubels nodig? Dat is voor M3 interieur geen enkel probleem.

Duurzaam

Het kantoormeubilair dat M3 interieur biedt is duurzaam en alleen van de beste materialen gemaakt. Zodat de kwaliteit kan worden gewaarborgd en dat we bedrijven die groen ondernemen en een steentje bijdragen aan een beter milieu ondersteunen. Het meubilair is afkomstig van kwaliteitsmerken uit de Benelux en gemaakt om lang mee te gaan.

Waarom kies je voor M3 interieur?

Wat vertellen de klanten over M3 interieur?

Wij hebben in ons ruim 30 jarig bestaan vele klanten bediend met kantoor- en projectinrichtingen. Wat vertellen onze klanten over ons?