Interieurbouw en afbouw

M3 Interieur beperkt zich niet tot interieurontwerp. Ook voor de (af)bouw kun je een beroep op ons doen. Door ontwerp en bouw aan ons uit te besteden kunnen wij alle facetten van het project optimaal op elkaar afstemmen. Voor onze klanten resulteert dat in een efficiënte planning en lagere kosten.

Een goed interieur begint bij de bouw. Daarom regelt M3 Interieur dat graag voor je.

Een sterke basis

Een goed interieur begint bij de basis: wanden, vloeren, plafonds. Elke ruimte moet functioneel zijn ingedeeld en opgebouwd, zodat het interieur straks in ieder opzicht voldoet aan de eisen. Daarnaast moet de bouwstijl passen bij de corporate identity. Daarin schuilt de kracht van M3 Interieur. Als zakelijk interieurbouwers en -ontwerpers zijn wij specialist in het creëren en realiseren van doeltreffende, stijlvolle werklocaties.

Van kale bouwruimte tot prachtig interieur

Het is mogelijk om verschillende wand- en plafondsystemen te combineren om zo tot een ideale oplossing te komen. M3 Interieur heeft eigen interieurontwerpers en werkt nauw samen met onze leveranciers. Dit heeft als voordeel voor onze klanten dat we alles goed kunnen afstemmen en een bouwontwerp kunnen maken wat goed past binnen de wensen en het budget.

Tijdens de bouw coördineren we alle werkzaamheden. Hierbij houden we direct al rekening met het verdere ontwerp en de uiteindelijke inrichting. Dit zorgt voor een efficiënte bouwplanning waarmee je minder kosten hebt. Wil je ook de volledige inrichting laten verzorgen door M3 Interieur? Bekijk dan onze turnkey service, waarmee wij het gehele project aansturen tot aan de sleuteloverdracht.

Interieurbouw en afbouw door M3 Interieur?

Is het tijd voor een nieuw zakelijk interieur? We bespreken graag wat M3 Interieur voor je kan betekenen. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of ons contactformulier. Dan gaan we in gesprek.