Gezond werken

Arbeidsproductiviteit wordt beïnvloed door de inrichting en sfeer. In een gezonde werkomgeving presteren werknemers beter en kan het ziekteverzuim zelfs dalen. M3 Interieur laat u graag zien welke mogelijkheden er zijn om de werkplek gezonder en functioneler in te richten.

Beter werken dankzij een gezonde inrichting: daarvoor kom je naar M3 Interieur.

Aandacht voor elk aspect

Om prettig te werken dient de omgeving aan een aantal factoren te voldoen. Voldoende licht en frisse lucht, klimaatbeheersing, goede akoestiek en ergonomische werkplekken bijvoorbeeld. Maar bij M3 Interieur gaan we hierin een stap verder. Dichtbij een buitendeur is het fijn om de verwarming hoger te zetten, terwijl deze in een volle vergaderzaal wat lager mag. In een ruimte met veel flexwerkers is het belangrijk dat werkplekken eenvoudig instelbaar zijn. Door in de ontwerpfase met dergelijke aspecten rekening te houden, zorgen we voor een optimaal gezonde en prettige werkplek voor alle medewerkers.

Advies in gezonde keuzes

Bij een gezonde inrichting gaat het zowel om de juiste keuze in meubels en producten, als om hoe deze in de ruimte worden gezet. M3 Interieur adviseert u graag over deze keuzes. We kijken naar het geheel van functionaliteit, ergonomie en gezondheid. Daarmee komen we tot de beste, slimste oplossingen voor elke ruimte. Wellicht denk je ook na over sta/zit-werkplekken, of het promoten van gezonde voedingskeuzes. Ook dit draagt bij aan een gezonde werkplek. We bekijken graag welke mogelijkheden er zijn om dit te verwerken in de nieuwe inrichting.

Gezonder werken met M3 Interieur?

Is het tijd voor een nieuw zakelijk interieur? We bespreken graag wat M3 Interieur voor je kan betekenen. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of ons contactformulier. Dan gaan we in gesprek.