Diensten

Maatwerk is de nieuwe standaard...

Anno 2016 is de werkplek een plek waar je met al je devices moet kunnen werken, vergaderruimtes en kantines worden multifunctioneel en de scheiding tussen werk en privé vervaagt meer dan ooit doordat wij 24/7 ‘connected’ zijn. Technologie drijft ons voort en maakt plaats onafhankelijk werken mogelijk. Dit zijn veranderingen die niet meer stoppen en een grote invloed hebben op onze dagelijkse werkzaamheden en de prestaties die wij moeten leveren.
Wat heeft bovenstaande tot gevolg voor de inrichting van het nieuwe kantoor? U staat op het punt een nieuw interieur aan te schaffen en maakt keuzes voor de komende jaren. Daarom is het erg belangrijk om tijdig met de professionals van M3 interieur aan tafel te zitten en van gedachten te wisselen over deze en vele andere ontwikkelingen.
M3 interieur ontwerpt en realiseert zakelijke interieurs. Van het entree dat krachtig communiceert met de bezoekers tot en met de perfect georganiseerde werkplek die goed aanvoelt. De ontwerpen worden middels 2D en 3D tekeningen, fotorealistische renders en animatievideo’s gepresenteerd. Op korte termijn verwachten wij onze ontwikkeling in Virtual Reality (VR) af te ronden om u een nog beter beeld te geven.
Veelvuldig werken wij samen met architecten en ondersteunen hen op gebied van project- en productkennis. Bent u architect dan gaan wij ook graag met u in gesprek om een potentiele wederzijdse samenwerking mogelijk te maken.

89

projecten


Projectinrichting

Al ruim 20 jaar is M3 interieur een professionele totaalinrichter. Wij werken direct samen met gerenommeerde producenten van o.a. kantoormeubilair, vloerbedekking, verlichting, wanden en plafonds en diverse accessoires. Eind 2016 zijn wij gestart met de productie van een aantal eigen producten binnen de kantoorinrichting zoals een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau en diverse akoestische oplossingen. Dit zijn allemaal kwaliteitsproducten tegen zeer concurrerende prijzen die vrijwel allemaal als maatwerk kunnen worden geleverd. Binnen onze tak interieurbouw hebben wij de samenwerking opgezocht met een aantal specialisten op dit gebied zodat wij voor ieder gebouw, van monumentaal tot hypermodern, in staat zijn de juiste specialist in te schakelen.

Service

Onze samenwerking staat garant voor een eerlijk advies en duidelijke afspraken. In onze showroom in Zaandam krijgt u een goed beeld van de brede en actuele collectie meubilair voor een moderne inrichting. Vanuit deze locatie bieden wij tevens gratis proefplaatsingen bij u op kantoor van diverse producten. Waarom oude bureaus afvoeren terwijl ze wellicht kunnen worden opgeknapt? Indien u bestaand meubilair heeft dat goed functioneert echter niet meer qua kleur en decor voldoet aan de huidige standaard of simpelweg iets anders wenst dan bieden wij u een unieke service om uw product een totale make-over te geven. Hierbij krijgen oude producten een tweede leven en zien zij er weer als nieuw uit. Met een eigen productie van bureaubladen is dit prijstechnisch ook nog eens zeer aantrekkelijk. Als full-service projectinrichter hebben wij uiteraard een montageservice voor alle producten die bij M3 interieur zijn aangeschaft, maar ook bieden wij service aan producten van derden indien u aan ons de voorkeur geeft.

Realisatie

Mauris accumsan, massa non consectetur condimentum, diam arcu tristique nibh, nec egestas diam elit at nulla. Suspendisse potenti. In non lacinia risus, ac tempor ipsum. Phasellus venenatis leo eu semper varius. Maecenas sit.

Meubilair

Maecenas non laoreet odio. Fusce lobortis porttitor purus, vel vestibulum libero pharetra vel. Pellentesque lorem augue, fermentum nec nibh et, fringilla sollicitudin orci. Integer pharetra magna non ante blandit lobortis. Sed mollis.

Mogelijkheden kantoor

Rhoncus eu, luctus et
Interdum adipiscing wisi
Aliquam erat ac ipsum
Integer aliquam purus
Quisque lorem tortor fringilla sed

Mogelijkheden particulier

Rhoncus eu, luctus et
Interdum adipiscing wisi
Aliquam erat ac ipsum
Integer aliquam purus
Quisque lorem tortor fringilla sed